Annulatie kookworkshops tem 3 mei

Lieve kookworkshoppers,
Hopelijk zijn jullie allemaal gezond en wel! Naar aanleiding van de beslissingen die op 15 april 2020 zijn genomen door de Nationale Veiligheidsraad om het Coronavirus COVID-19 tegen te houden ben ook ik genoodzaakt alle kookworkshops tem 3 mei te annuleren.

Iedereen krijgt de kans een nieuwe kookworkshop naar keuze te reserveren op een later tijdstip. Iedereen die zich had ingeschreven zal vanaf de datum dat kookworkshops terug toegestaan zijn, een jaar de tijd hebben om zich opnieuw in te schrijven voor een andere kookworkshop op basis van beschikbaarheid. Iedereen krijgt ook een persoonlijke mail hiervoor.

Heb je vragen? Mail gerust!
Stay safe, verzorg jezelf & zorg voor elkaar. #kookinuwkot

Groetjes,​ Kim

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.