Update kookworkshops ivm COVID-19

Lieve, lieve kookworkshoppers,

In de eerste plaats hoop ik uiteraard dat jullie gezond en wel zijn! Maar helaas moet ik nogmaals de boodschap van geannuleerde kookworkshops brengen. De nationale veiligheidsraad heeft gisteren (13 mei) beslist dat alle ‘Recreatieve evenementen’ zeker tot en met 30 juni niet mogen doorgaan. Uiteraard heb ik hier alle begrip voor en berust ik in deze beslissing. Dat neemt niet weg dat ik jullie super veel mis!

Dezelfde oplossing als bij voorgaande annuleringen zal worden toegepast. De betrokken personen zullen een persoonlijk een mail ontvangen.

Voorlopig zal ik nog geen nieuwe planning bekend maken. Zodra ik meer zicht heb op een mogelijke opstart zal ik deze online zetten en jullie op de hoogte brengen!

Heb je vragen? Mail gerust! Stay safe, verzorg jezelf & zorg voor elkaar. #kookinuwkot

Miss you, Kim

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.