Bloemkoolcouscous

Bloemkoolcouscous
Equipment
- 1 Thermomix (of andere cutter)
Ingrediënten
- 200 g bloemkool
- 50 g radijs
- 5 g munt (naar smaak)
- 10 g olijfolie
- 5 g granaatappelmelasse (recept zie site)
- 50 g granaatappelpitten
- 20 g pijnboompitten
- 40 g gouden sultana rozijnen
- peper & zout
Instructies
- Doe bloemkool, radijs, granaatappelmelasse, munt, olijfolie, peper & zout in de mengbeker. Mix 5sec/snelheid 5
- Doe de bloemkoolcouscous in een kom
- Voeg de pijnboompitten, rozijnen & granaatappelpitten toen aan de couscous en meng.
- Werk af met een paar blaadjes munt & serveer.
Notities
Deze bloemkoolcouscous gaat uitstekend samen met Berloumi van de Zuivelarij (haloumi geproduceerd in Berlare - België) of met gegrilde scampi.
Ook ideaal als bijgerecht tijdens je BBQ.