Kookworkshops met de Thermomix TM6

Thai Green Curry & Chicken Siu Mai

Een Thai green curry is een romige, smaakvolle curry. In de workshop bereiden we deze met kip maar achteraf kunnen vele varianten gemaakt worden. 
Chicken Siu Mai is een Chinese open dumpling met kip, ideaal als hapje of als voorgerecht. Deze zullen we traditioneel stomen en zijn echte smaakbommetjes. 

Tom Yam Kung, Loempia & chilisaus

Pittig en overheerlijk. Daar staan de smaken voor bij Tom Yam Kung. Een Thaïse soep met stropaddestoelen en garnalen.
Na deze kookworkshop maak je voortaan liever je loempia’s zelf, een huisgemaakte dipsaus mag uiteraard niet ontbreken.

Wontonsoep & Lente-ui Pannenkoekjes

De geur en de smaak van deze wontonsoep zullen je onmiddellijk mee op reis nemen naar Azië. We kunnen dan wel fysiek niet reizen maar niets houdt ons tegen eventjes weg te mijmeren.
De lente-ui pannenkoekjes zijn een heerlijke aanvulling bij deze soep.

Pita met falafel & tahinidressing

Alles homemade, heerlijke versgebakken pitabroodjes, smaakvolle, niet droge falafel & een heerlijke tahinidressing om af te werken.