Open kookworkshops

20220228_120905

Wat mag je verwachten?

Kim’s Kitchen organiseert workshops voor iedereen die geboeid is door de wereldkeuken. In huiselijke sfeer maken we samen een aantal gerechten die we daarna gezellig opeten.

Na ontvangst en korte uiteenzetting van het menu maken jullie onder mijn begeleiding de gerechten klaar. De gerechten zijn authentiek maar praktisch haalbaar om achteraf thuis zelf te maken. Belangrijk is dat iedereen elk gerecht leert maken!Wil je graag de wereldkeuken verkennen op een ontspannen en leuke manier? Wees welkom!

Praktisch

De workshops worden georganiseerd in mijn kookstudio te Oostende, er kan vlot geparkeerd worden in de straat. Een kookworkshop duurt ongeveer 3 uur. Er worden tijdens het koken/eten water en een glaasje wijn voorzien.Je plaats is gereserveerd wanneer je een email stuurt naar kim@kimskitchen.be en het bedrag overschrijft op het rekeningnummer dat je via email ontvangt. Na de workshop krijg je de geprinte recepten mee naar huis.

Er is een minimum van 8 deelnemers en een maximum van 10.

Aangezien ik momenteel in India woon, zullen deze kookworkshops doorgaan wanneer ik in België verblijf. Concrete data worden gecommuniceerd via sociale media zodra deze beschikbaar zijn.

20220616_114142

Kookworkshops 'à la carte'

Workshops

Stel je eigen kookworkshop samen!

Kies je liever zelf de gerechten, de datum of de locatie? Willen jullie in groep enkele gerechten uit de wereldkeuken leren maken? Teambuilding, verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeestje, gewoon zomaar,… het kan allemaal!

Alles is bespreekbaar en er wordt steeds een persoonlijke offerte gemaakt.

De eenvoudigste manier is om mij te mailen naar kim@kimskitchen.be en zo de eerste vorm te geven aan je kookworkshop op maat.

Deze kookworkshops zullen mogelijk zijn, als ik in België verblijf.